The Executive Board  werkt graag samen met u aan het ontwerpen, inrichten en verbeteren van duurzame, effectieve en efficiënte Finance, IT en Organisatie functies. Dit doen wij met een gezonde balans tussen strategie & uitvoering en kwantitatieve & kwalitatieve benadering.

De mens speelt een dominante rol in het laten functioneren van organisaties, via oordeel en besluitvorming.
The Executive Board onderscheidt zich door grote aandacht voor de menselijke kant, om zo een duurzame oplossing voor de organisatie te realiseren.

 

Finance en It -Teams

 

Ons Teams  bestaan uit adviseurs in Finance en IT, die hun sporen grotendeels hebben verdiend binnen de financiële sector.

De consultants van The Executive Board hebben een track record in de financiële kolom binnen banken, overheid  en verzekeraars. Deze kennis en ervaring kunnen zij ook goed toepassen in andere sectoren. Wij hebben diverse trajecten met de nadruk op vernieuwde regelgeving binnen verslaglegging uitgevoerd en begeleid. Binnen het vakgebied Risk Management zijn we verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van risicomodellen. Daarnaast hebben we verschillende projecten op het gebied van datakwaliteit en data lineage voor diverse wet- en regelgeving. Operational risk management completeert onze huidige dienstverlening.

The Executive Board onderscheidt zich bovendien door grote aandacht voor innovatieve ontwikkelingen.

sectoren waar wij actief zijn:

Contact: