coco 300x150 - Doorleren is bijblijven.Door te blijven leren binnen je vak zit je in de drivers-seat van je carrière en wat belangrijker is je houdt plezier in je werk.

Het effect wat wij zien zijn 40

plussers met een rijke

ervaring die de aansluiting

missen bij de laatste

ontwikkelingen.

Dagelijks nieuwe dingen blijven zien kan door de hectiek van alle dag wegvloeien naar de achtergrond. Dat is logisch maar het effect wat wij zien zijn 40 plussers met een rijke ervaring die de aansluiting missen bij de laatste ontwikkelingen.

De enige manier om dat op te lossen voor de organisatie en voor de medewerkers is bijscholen, dit kan in kleine stapjes en in langere trajecten, persoonlijk of juist in teams. Het belang van het bedrijf en de medewerkers is duidelijk.

Er zijn diverse opties, de klas vorm zoals we die kennen, online bijleren individueel, maar ook Team training om snel en effectief alleen dat bij te spijkeren wat voor de volgende stap in het bedrijf nodig is.

Het belangrijkste is motivatie, dat kan de sleutel tot succes zijn of

juist het breekpunt.

Het belangrijkste is motivatie, dat kan de sleutel tot succes zijn of juist het breekpunt. Daar hebben wij ervaring mee en door de juiste feedback gedurende het project aan de cursist en de eventuele opdrachtgever krijgen we op tijd de signalen voor bijsturing.

Onze opleiders zijn daar voor getraind om daar ook alert op te zijn. Door vastlegging en rapportage kun we daar ondersteunen.

Opleidingen en trainingen: