Werving & Selectie

Aan de hand van uw wensen, eisen en verwachtingen, werft en selecteert Waelwijck Consulting geschikte professionals voor de invulling van uw vacature.

Dankzij onze eigen kandidatendatabase, toegang tot internationale databases en kennis van de markt stellen wij onze opdrachtgevers de juiste kandidaten voor. Maatwerk staat daarin voorop; door onze jarenlange ervaring weten wij ons te verplaatsen in de cultuur van de opdrachtgever en dragen wij alleen die kandidaten voor die zowel qua expertise als persoonlijkheid binnen de organisatie passen.

Na het selectieproces kan de kandidaat van uw keuze direct in dienst treden. Is een ‘proeftijd’ gewenst, dan huurt de opdrachtgever de professional via Waelwijck Consulting in. Na een vaste periode tegen een vast tarief kan de opdrachtgever beslissen de medewerker in dienst te laten treden.

Persoonlijk Profiel Analyse.

Waelwijck Consulting is gecertificeerd in het afnemen van persoonlijkheidsanalyses. Persoonlijke competenties bepalen in grote mate of iemand gaat excelleren in een functie of past binnen een organisatie. Voordat de PPA wordt afgenomen kunnen we ook een profiel van de openstaande functie en van uw organisatie maken. Op deze manier maken we expliciet wat de impliciete persoonlijkheidseigenschappen zijn welke u in een nieuwe medewerker hoopt terug te vinden. Door deze te vergelijken met de resultaten van de analyse krijgt u een goed beeld in hoeverre de kandidaat op persoonlijkheid matcht met uw verwachtingen.

Werving & selectie via Waelwijck Consulting :

  • Waelwijck Consulting  vindt de geschikte ICT-professional; u gaat door met uw core business
  • U bespaart op kosten (advertenties, sollicitatiegesprekken, testen, etc.)
  • Profijt van de kennis en ervaring van Waelwijck Consulting  bij het selectieproces
  • Onafhankelijk zijn van reacties op de vacature, dankzij actieve benadering door Waelwijck Consulting

Extra voordelen ‘proeftijd’ via Waelwijck Consulting is:

  • Flexibele invulling van de vacature
  • Vermindering van werkgeversrisico’s
  • Coaching en opdrachtbegeleiding door de persoonlijke Coach van Waelwijck Consulting