waelwijck15


''U wilt graag slimmer werken en sneller groeien. Daar helpen wij u bij. Samen met u zetten wij onze brede kijk en sterke expertise in, zodat u kunt innoveren  en groeien, kosten kunt besparen, talent kunt ontwikkelen en benutten. We helpen u van strategie tot en met executie: zo kunt u waarde creëren en blijvend succesvol zijn.''

Waarden

Waelwijck.Com is het internationale bemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies en opdrachten, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. U kunt ons bereiken bij het kantoor in Nederland en zijn daarnaast ook actief in België. We zijn al sinds 1998 actief in de project begeleiding en arbeidsbemiddeling en hebben de ambitie uit te groeien tot een toonaangevende internationale speler voor de invulling van zowel tijdelijke als vaste functies.

Europa

Onze opdrachtgevers profiteren van het aantrekken van de Europese economie in de komende jaren. We stellen de wensen en ambities van onze consultants en opdrachtgevers altijd centraal en zorgen voor de ideale match. Onze consultants zijn ervaren en gespecialiseerd in één of meerdere functiegebieden of branches. In combinatie met hun persoonlijke betrokkenheid, vormen zij een uitstekende klankbord voor onze opdrachtgevers om hen te begeleiden bij het maken van een volgende stap, in elke fase van hun van groei van hun bedrijf. Voor onze opdrachtgevers zijn de consultants een professionele sparringpartner en adviseur voor alle vraagstukken.