De specialisten en partners in ons netwerk kunnen voor U de werving en selectie doen. Als u dat aan onze HRM specialisten over laat is er minder ruis en optimaal voortraject. De match met het bedrijf en de kandidaat zal optimaal zijn.

Werving & Selectie


We kunnen u helpen met het vaststellen van de competenties die u in de toekomst nodig hebt, waarna we de best mogelijke kandidaat werven, motiveren en selecteren.Wat uw specifieke behoeften ook zijn.
Werven. Selecteren. Presteren.

Het doel is dat u de juiste mensen in dienst neemt die versneld tot prestaties komen in uw organisatie. Of u nu de volledige werving en selectie uit wilt besteden of slechts op bepaalde onderdelen expertise zoekt.

Analyse

Analyse van uw wervingsbehoefte goed inzicht in de richting die uw organisatie opgaat, en welke mensen u daarbij nodig hebt, is een kritieke factor voor een succesvol werving en selectietraject. Formele functie-eisen zijn hierbij niet voldoende. Onze toegevoegde waarde ligt in het goed doorgronden van uw strategische behoefte zodat we de juiste kandidaat kunnen selecteren die hier volledig bij aansluit.

Recruiting

Werven en motiveren van de beste kandidaten Ons gespecialiseerde recruiters team gebruikt een breed scala aan wervingskanalen om talentvolle kandidaten aan te trekken. Het is hun taak om de kandidaten gedurende het proces gemotiveerd te houden. We stellen de ambities van de kandidaten vast en ondersteunen u bij een optimale presentatie als toekomstige werkgever

Intake

De juiste selectie maken Tijdens onze gesprekken proberen we een zo scherp beeld te vormen van de kennis, ervaring, motivatie en persoonlijkheidskenmerken van de kandidaat. Zo zijn we verzekerd van de best mogelijke match.

Topprestatie

Zekerheid van topprestaties De resultaten van ons assessment helpen u om de nieuwe medewerker zo optimaal mogelijk in te werken. We adviseren zowel de nieuwe medewerker als zijn toekomstige manager over de inwerkperiode zodat beiden een vliegende start maken – betere prestaties vanaf dag één. Precies wat u nodig hebt Waelwijck heeft ruim 15 jaar ervaring met het werven en selecteren van specialisten in de sector. We weten wat uitstekende werving is. Of u nu op zoek bent naar een compleet werving en selectietraject inclusief ondersteuning in het inwerktraject, of enkel een al vast omschreven vacature in wilt vullen.

Voordelen van Werving & Selectie:
– U kunt zich volledig concentreren op uw corebusiness en hoeft zich niet bezig te houden met de specialistische en tijdrovende taak van het werven en selecteren van personeel
– Er worden pas kosten in rekening gebracht nadat wij de juiste kandidaat hebben weten te selecteren op basis van de ‘no cure, no pay’ garantie
– De kandidaat heeft vaak geen verbintenis met Waelwijck Consultancy dus u kunt de contractinhoud zelf bepalen

Meer informatie:

0135112917 of:

postknop2